Garantie

Xtar is overtuigd van de kwaliteit van zijn led zaklampen daarom krijgt u standaard 24 maanden garantie. Mocht blijken dat er een defect is ontstaan door grove nalatigheid dan vervalt de garantie. Xtar heeft een eigen facebook pagina. Meld u aan en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wat kunt u van ons verwachten bij een defect aan een Xtar led zaklamp:

  • Als blijkt dat de Xtar led zaklamp bij levering al defect is wordt deze kosteloos vervangen voor een zelfde exemplaar. Mocht deze niet meer leverbaar zijn dan krijgt u een vergelijkbaar model. Het defect moet wel binnen 15 dagen na ontvangst worden gemeld.
  • Als de Xtar led zaklamp binnen de garantieperiode kapot gaat dan worden de defecte onderdelen kosteloos vervangen of toegestuurd.
  • Gaat de Xtar led zaklamp buiten de garantieperiode defect dan kunt u uw led zaklamp ter reparatie aanbieden bij uw leverancier. U betaalt dan alleen de reparatiekosten en verzendkosten. De te vervangen onderdelen hoeft u niet te betalen.
  • Neemt u in geval van een defect eerst contact op met uw leverancier. Wij vergoeden alleen een defect aan een Xtar zaklamp welke via ons in Nederland is geleverd en dus niet uw Ebay aankopen. Wees allert op hele goedkope aanbieders, er zijn namelijk imitatie Xtar zaklampen in omloop.