Xtar "refurbished"  zijn demo lampen die worden  in China voorzien van een nieuw elektronisch binnenwerk , ledmodule en accu.
deze versie word dan verkocht als "refurbished". Deze lampen hebben een gebruikte buitenkant maar intern voorzien van een nieuwe binnenkant.
Dus een 100% duiklamp tegen een gunstige prijs.      Alle lampen zijn dus wat beschadigd maar de lichtopbrengst is geweldig!

Op dit moment de enige led zaklampen die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen! Stootvast, IPX8 waterdicht, hoge lumen output en ga zo maar door! Wilt u de beste led zaklamp die er is? Kies dan een Xtar zaklamp! Xtar is zo overtuigd van de kwaliteit van hun led lampen dat u  12 maanden garantie op deze versie krijgt!

De XTAR D26 is een duiklamp welke tot een diepte van 100 meter!!! waterdicht is. Echter ook voor gebruik op het land is het een ontzettend fijne zaklamp. Het grote voordeel van de Xtar D26 is dat de lichtsterkte middels een drukschakelaar te regelen is. Hierdoor kunt u zelf de lichtsterkte bepalen. De Xtar D26 heeft een maximale lichtopbrengst van 1000 lumen en schijnt 300 meter ver.

Deze lamp is ook voorzien van een batterij indicator waardoor u weet hoe vol de batterij nog zit!

De voeding wordt verzorgd door de meegeleverde oplaadbare 2650 accu. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van de nieuwste CREE leds (XM-L U3) zorgt dat voor een laag energiegebruik, een zeer lange levensduur en een hoge lichtopbrengst.

De Xtar D26 wordt standaard geleverd in een koffertje met: universele oplaadbare accu, polsband, autolader voor 12/24 volt, 220 volt lader (voor 18650 en 26650), usb kabel.

Door de adaptor kan in de D26 ook een 26650 accu voor nog langer plezier.

 


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Xtar D26 duiklamp "refurbished"

  • Model: Xtar D26 duiklamp "refurbished"
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €99,00

  • Excl. BTW: €81,82

Tags: Xtar D26 duiklamp